INOVEX
Новини
ИНОВЕКС добави към своето портфолио пълна гама самоходни и прикачни сондажни машини с марка COMACCHIO ИНОВЕКС добави към своето портфолио пълна гама самоходни и прикачни сондажни машини с марка COMACCHIO
24.04.2013

В началото на месец март INOVEX достави на водещата компания в инфраструктурното строителство в България КРАМ КОМПЛЕКС първата пилотна машина на италианската марка COMACCHIO за България.

COMACCHIO специализира от 1986год. в производството на сондажни машини за изпълнение на всякави видове микропилоти и анкери и днес тя е световен производител номер 1 на машини за микропилоти.

Продуктите на италианската марка са разделени в четири основни линии: MC LINE, MC-T LINE, MC-E LINE и GEOTHERMAL. Основната линия MC LINE се състои от самоходни верижни артикулиращи машини, подходящи за микропилоти, стабилизационни дейности, анкери и геотермално сондиране,включваща разнообразни модели от 2 до 37 тона  за всякакви терени. Линиите МС-Т и МС-E групират модели за специализирано приложение, които се монтират на камиони и багери.

Първата продадена пилотна машина COMACCHIO на българския пазар е от линия МС, модел МС600.  Този модел е изключително гъвкав и мощен, подходящ за стабилизация  на насипи, стени, изкопи и свлачища на земни маси в близост до пътища и ж.п. линии, както и за усвояване на подземни пространства в подземни паркинги и тесни градски обекти. Посредством компактните си размери, МC 600 е лесен за предвижване и експлоатация.  Моделът работи с всички видове анкерни системи и микропилоти, с вертикално и хоризонтално забиване.Всички новини »