INOVEX
Новини
ИНОВЕКС е новият дилър на FARMET за България ИНОВЕКС е новият дилър на FARMET за България
03.11.2020

ИНОВЕКС е новият дилър на FARMET за България

Въпреки комплицираната международна обстановка във връзка с пандемията от коронавирус ИНОВЕКС успя да финализират много важен договор и от месец октомоври 2020г. е официален вносител на легендарната чешка марка за прикачен инвентар FARMET за страната.

С добре познатата на родния пазар марка FARMET, ИНОВЕКС Груп добавя към своите продукти широка гама от прикачен инвентар, обхващащт нуждите, както на малките земеделци така и на големите земеделски кооперация с небходимост от изключително големи и мощни машини.

Безспорно е наложено името на чешката компания FARMET да се свързва с „неразрушимите машини“. Тайната за този поставен етикет от хиляди доволни фермери е във внедрената патентована „eXtra STEEL line” стомана, която прави машините изключително здрави, гарантираща дълъг експлоатационен живот дори и при най-тежките условия.

Най- известния и продаван продукт на чешкият бранд е предсеитбения култиватор серия KOMPAKTOMAT. Компакторите с марката Farmet гарантират перфектна предсеитбена подготовка само с едно минаване, отлично изравняване и обратно уплътнение. Предимствата на машината са в 7-степената обработка на почвата, гарантираща най-оптимална производителност - отлично изравняване на повърхността, фино раздробяване и образуване на добре уплътнено сеитбено легло при високата работна скорост до 14км/ч.

Серията Kompaktomat предлага решение за всеки тип, вид и големина стопанство, моделите са разделни в 3 разновидности - NS, PS и MAX с работни ширини от 2,5 до 15,7 метра.

Дисковите брани на FARMЕТ от серия SOFTER също се предлагат в 3 варианта - NS, PS и PRO версия с работни ширини от 2,5 до 12 м., като работят на дълбочина от 35 до 120 мм, достигайки работна скорост до 15 км/ч.

Многофункционална машина за насичане на растителни остатъци, подходяща както за работа на стърнища непосредствено след жътва, така и след обработване на почвата с плуг. Зъбните дискове гарантират гладко проникване в почвата и интензивно смесване на растителните остатъци. А работният ъгъл на дисковете и силния натиск осигуряват безкомпромисно проникване дори при най-тежките почвени условия.

 

Друга гордост на чешкия бранд са сеялките с предварителна обработка на почвата серия FALCON. Машините покриват всички очаквания за точна и безпроблемна сеитба, благодарение на своята здравина, ефективност и прецизност.

Сеялките от серията се предлагат в няколко разновидности - PRO, COMPACT, SW и PRO TANDEM.

Сеялките от серията съчетават няколко операции само с едно минаване - подравняване, разрохкване и подготовка на почвата за сеитба. Всичко това, благодарение на иновативния дисков модул. Освен това той може лесно и бързо да се замени със Strip-Till култиватор за рапица, предсеитбен култиватор или друг инвентар.

Концепцията на сеялките от серията се основава върху критериите и комбинацията от всичките работни секции и тяхната взаимозаменяемост.

Между предварително обработената и сеитбената секция се намира уплътняващата секция с гумите с интегрираното задвижване на моста. Гумите с ниско налягане перфектно уплътняват сеитбеното легло пред всеки посевен ботуш. Колелата са устойчиви на увреждане.

 

Тези и още други интересни продукти като комбинираните плугове-разрохвачи TRITON съчетавайки предимствата на работата на дисковeте за подмятане и дълбоко разрохкване, и чизеловите култиватори за едновременно смесване с едно минаване могат да се открият на сайта на компанията www.inovex.bg, а за подробна информация и индивидуална консултация може да получите на телефони 02841 1100 или 0889105050 , 0879105050.

 Всички новини »