INOVEX
Новини
Продуктите на SIP вече с 3 години гаранция Продуктите на SIP вече с 3 години гаранция
19.09.2019

По случай 65 годишнината си на пазара на земеделска техника, словенската компанията SIP дава 3 години заводска гаранция за всички свои продукти. Като лидер в производството на продукти от типа „зелена линия“ SIP е доказана марка за качество и иновативност в своят бранш.

Легендарната марка SIP е създадена през далечната 1954г. под тогавашното име Agroservice, с основна дейност сервиз и на селскостопанска техника. С годините сервизните дейности, започват все повече да се заменят от производство, докато през 1967г. официално Agroservice се преименува на SIP и компанията продължава само изцяло с производство на техника.  Продуктите печелят бързо доверието на клиенти и през 1990 SIP вече е търсен производител на косачки, сенообръщачи и сеносъбирачи в Европа.

Гамата косачки предлагани от SIP е най-широко обхваната. Моделите са конфигурирани за всички нужди и приложения. Според конските сили на вашия трактор може да изберете от дискови косачки  за заден или преден навес, както и двойни комбинации.
Всички продукти с марката SIP може да разгледате тук: http://inovex.bg/categories.agricultural.php?catId=19Всички новини »