INOVEX
Новини
FARMIX с обновена продуктова гама за новият пролетен сезон FARMIX с обновена продуктова гама за новият пролетен сезон
29.02.2016

Компания FARMIX ще представи за първи път новата серия култиватори за слята обработка, серия CS.

Култиваторите от серия CS са специално пригодени за нуждите на българските фермери, като са конфигурирани с 4 реда работни  S-образни органи, двоен разрохващ валяк отзад  и подравняваща дъска или разрохващ валяк отпред - пo избор на клиента.

Серията предсеитбените култиватори CS на FARMIX обхваща навесни модели с работна ширина от 4, 4.5 и 6 метра и необходима мощност от 90к.с. до 160 к.с.

За първи път на българският пазар, ще дебютират и сериите култиватори CU- универесални и CC- компактори.

Kомпакторите от серия CC обхващат прикачни модели с работна ширина от 4, 4.5 и 6 метра, но този тип култиватори изискват по-голяма мощност на трактора - 150к.с.

Универсалният предсеитбен култиватор серията СU, се предлага като навесен с работна ширина от 4 метра и прикачен с работна ширина от 6 метра. Просвета е 60см, а валякът е тип TerraPack. Необходимата мощност при навесния модел е 120к.с., а при прикачения култиватор CU е 160к.с.

На щанда на компанията на предстоящото пролетно издание на БАТА АГРО 2016 в периода от 08 до 12 март, посочените модели култиватори ще се предлагат на атрактивни цени, а посетителите ще могат да разгледат и останалите продукти за пролетния сезон като познатите окопни култиватори и пневматични сеялки за пролетници FARMIX.Всички новини »