INOVEX
Новини
ИНОВЕКС С НОВИ ИЗНЕНАДИ НА БАТА АГРО ЕСЕН 2015 ИНОВЕКС С НОВИ ИЗНЕНАДИ НА БАТА АГРО ЕСЕН 2015
03.09.2015

Българската компания ИНОВЕКС Груп ще изненада посетителите на есенното издание на БАТА АГРО с много нови премиери на своят щанд с номер Е0.

За първи път ще бъдат представени есенни сеялки, дискови брани и продълбочители FARMIX.

Премиера за българският пазар ще бъде и модел безредов хедер с марката DOMINONI.

Най-голямата изненада, която ще бъде официално анонсирана на есенното издание на БАТА АГРО 2015 е ексклузивното партньорство на компанията със словенския топ производител на прикачна техника за силаж SIP.

SIP Strojna Industrija е създадена през далечната 1954г. като продуктите на компанията печелят бързо доверието на клиентите и днес тя е предпочитана в цяла Европа и добре позната марка на българският пазар.

Към днешна дата гамата продукти на SIP включва: пълна гама косачки, сеносъбирачи, сенообръщачи, като запазва и традицията в произвoдството на прикачни комбайни за царевица.

За пръв път словенската компания дава изключително представителство за България, в лицето на компанията ИНОВЕКС Груп.

Като изключителен представител на марката, единствено на щанда на ИНОВЕКС посетителите ще могат да видят топ модели от всяка една продуктова линия на SIP, като комбиниран сеносъбирач и сенообръщач FAVORIT 274 Alp, сенообръщач SPIDER 685 с 6 ротора, сеносъбирач STAR 470, косачки и прикачен комбайн за царевица TORNADO 100.


На щанда на компанията, ще откриете още и добре познатите продукти с марката VOGEL&NOOT, най-продаваните мулчери и шредери BERTI, телескопични товарачи FARESIN и малки товарачи ATLAS.

БАТА АГРО - Есенното издание на БАТА АГРО ще се проведе от 08 до 11 септември на познатото място: летище Стара Загора. Щанда на ИНОВЕКС Груп е под номер ЕО, който се намира непосредствено до входа на Демо зоната на изложението.

 

 Всички новини »