INOVEX
Новини
ИНОВЕКС ГРУП ЕДИНСТВЕН ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА SIP ЗА БЪЛГАРИЯ ИНОВЕКС ГРУП ЕДИНСТВЕН ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА SIP ЗА БЪЛГАРИЯ
02.06.2015

Легендарната марка SIP е създадена през далечната 1954г. под тогавашното име Agroservice, с основна дейност сервиз и на селскостопанска техника. С годините сервизните дейности, започват все повече да се заменят от производство, докато през 1967г. официално Agroservice се преименува на SIP и компанията продължава само изцяло с производство на техника.  Продуктите печелят бързо доверието на клиенти и през 1990 SIP вече е търсен производител на косачки, сенообръщачи и сеносъбирачи в Европа.

Портфолиото на компанията се увеличава като се добавят две нови линии продукти - прикачни комбайни за царевица  и две серии ремаркета – тороразпръскващи и самотоварещи се за сено.

Гамата косачки предлагани от SIP е най-широко обхваната. Моделите са конфигурирани за всички нужди и приложения. Според конските сили на вашия трактор може да изберете от дискови косачки  за заден или преден навес, както и двойни комбинации. Особено внимание заслужават моделите от серията ALP за планински терени.

Роторните сенообръщачи  от серията SPIDER на марката SIP се разделят на модели с по 4, 6 8 и 14 ротора. При тях отново има запазен модел за планински терени от серията ALP.

Сеносъбирачите за изключително производителни. Те се разделят на две серии: роторни серия Star и лентови серия FAVORIT. Моделите не изискват голяма мощност, необходимата мощност за моделите от серия FAVORIT e 20к.с. , а при моделите от серия STAR необходимата мощност при най- големият модел е 41к.с.

Серията тороразпръскващи ремаркета предлага пълна гама модели от 3 до 12 тона и една или две оси.

Най-големият модел е ORION 120, който има ширина на разхвърляне 24 метра и работна скорост до 40 км/ч .

От месец Май 2015, ИНОВЕКС Груп е единствен официален вносител на марката за страната. Българската компания подготвя и първите демонстрации, а модели от гамата на SIP ще бъдат представени и на щанда на ИНОВЕКС на предстоящото есенно издание на изложението БАТА АГРО.

http://agrobio.elmedia.net/bg/2015-4/events/иновекс-груп-представя-марката-sip_00700.htmlВсички новини »