INOVEX
Новини
Хедери за жътва DOMINONI Хедери за жътва DOMINONI
22.04.2015

ИТАЛИАНСКИТЕ ХЕДЕРИ DOMINONI OЧАРОВАХА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА БАТА АГРО ПРОЛЕТ 2015

На тазгодишното издание на БАТА АГРО Пролет 2015, посетителите имаха възможност да видят световноизвеcния производител за хедери за жътва DOMINONI.

Италианския бранд е един от уважаваните и предпочитани марки за хедери на пазара. С над 50 годишен опит, DOMINONI са разработили отлични модели с лека конструкция не натоварваща комбайна и изключително лесна поддръжка. Dominoni e и основен партньор на DEUTZ FAHR и AGCO.

За изработката на сериите хедери са вложени най-висококачествени компоненти от Walterschied - Германия, гарантиращи и изключителна надеждност с доживотна гаранция за износване.

DOMINONI предлага пълна гама хедери за царевица, слънчоглед и силаж.

Серията хедери за царевица DOMINONI обхваща фиксирани  и хидравлично сгъваеми модели от 6 до 12 реда с междуредие по избор на клиента от 55 до 75 см., с единична или двойна трансмисия.

Ниският профил на моделите позволява работа ниско до земята, която гарантира перфектно събиране на царевицата и при трудни условия. За събирането на пречупената и полегнала царевица спомагат винтовите активни делители, предлагани като опция. Специално за българските клиенти хедерите Dominoni се предлагат по избор с пластмасови или с метални конуси без доплащане.

Раздробителите на стъбла имат голям диаметър, гарантирайки пълното раздробяване без задръстване дори и при висока скорост на работа. Раздробителя за стебла на Dominoni е от ново поколение с диаметър 70см. и странично разположение на реда на растенията. Благодарение на това растенията биват отрязани още при навлизането им в реда между конусите и без възможност за задръстване.

Тези две технологични новости позволяват, значително производителността, а страничното разположение на задвижващия мотор го предпазва от каквито и да било удари. Именно поради високото качество и иновации, хедерите Dominoni се предлагат в България с 4 годишна пълна гаранция- нещо нечувано до сега за хедер.

С нивомера и индикатора, може да се контролира ъгъла и височината на жътва без  опасност за удари.

Моделите от серията за слънчоглед обхващат безредови хедери от 6 до 12 реда и редови от 6 до 12 реда с  междуредие по избор на клиента от 55 до 75см., със или без раздробител за стебла, с единична или двойна трансмисия.

Моделите за слънчоглед използват удължени конуси, които прибират полегналите слънчогледи, недостъпни за останалите хедъри.

Конусите са с наклон назад и позволяват по-бързото придвижване на слънчогледа без загуби.

И при моделите за слънчоглед приемащия шнек е с уголемен диаметър и променлива стъпка, позволявайки непрекъснатото захранване.

От началото на тази година  хедерите Dominoni се продават и сервизират единствено от ИНОВЕКС Груп.

По време на изложението БАТА АГРО Пролет 2015 на щанда на официалния вносител на DOMINONI за България ИНОВЕКС Груп бяха показани модели и от двете серии.

Налични модели могат да бъдат разгледани и в търговските центрове и нейните дистрибутори в цялата страна.

 Всички новини »