INOVEX
Новини
VOGEL&NOOT завършват полседните тестове по последния си модел продълбочител XS19 VOGEL&NOOT завършват полседните тестове по последния си модел продълбочител XS19
20.01.2015

Австрийския производител завършва последните тестове по така очаквания нов модел продълбочител XS19.

VOGEL&NOOT е доказан световен лидер при почвообработващата техника. Гарантиращ за качество, надеджност и издръжливост на своите продукти, той прави и тази изпреварваща крачка сред своите конкуренти.

Новият модел продълбочител XS19 е с изключителни параметри от 8 метра работна ширина и 19 броя работни ножове. Теглото с двоен валяк с шипове е 9.5т., като височината при транспорт е едва 4,5 метра. Лесен за пренос, XS19 ще бъде идеалния помощник за по-големи стопанства.

Последните два прототипа са пуснати за тестове именно в стопанстовото на един от най-големите клиенти в Русия на австрийския производител VOGEL&NOOT. Видео клип от работата на прототипа може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=WsjsYufTmck&feature=youtu.be

Повече за настоящите модели от гамата продълбочители на VOGEL&NOOT може да откриете тук:http://www.inovex.bg/products.agricultural.php?catId=8&subCatId=18Всички новини »