INOVEX
Новини
ФЛАГМАНИТЕ НА ИНОВЕКС УЧАСТВАТ НА БАТА АГРО 2014 ФЛАГМАНИТЕ НА ИНОВЕКС УЧАСТВАТ НА БАТА АГРО 2014
22.08.2014

VOGEl&NOOT - ефективният партньор при почвообработката

От началото на годината ИНОВЕКС Груп е официалният представител за България на световния лидер Фогел и Нот(VOGEL&NOOT). Партньорството с един от водещите световни производители на почвообработваща техника, потвърждава целите на компанията, да предлага качествени продукти, изцяло съобразени с нуждите на българските земеделци. Като официален вносител на VOGEL&NOOT за България, ИНОВЕКС Груп осигурява пълно сервизно обслужване и оригинални резервни части за всички продукти на производителя.

По време на изложението БАТА АГРО ще бъдат представени два топ модела от гамата на австрийския производител.

Хидравлично сгъваема дискова брана Terra Discpro, окомплектована с шаси за транспортиране и работна ширина от 6 метра,  както и за първи път за България  и най-новия модел култиватор  TerraМаxx.

Уникалния култиватор Terra Maxx бе представен от производителя на най-голямото изложение за земеделска техника и оборудване Агритехника.  Култиватора е с просвет от 60 см, специално разработен за лесно теглене от трактори с по-малка мощност, гарантиращ намален разход на гориво.

Хидравлично сгъваем с транспортно шаси и  работна ширина от 8 метра, Теrra Maxx разполага с 49 работни органа разположени в 4 реда,  като за уникалния завършващ ефект при обработка спомага валяка TerraPack.  

На щанда на ИНОВЕКС ще бъдат представени и пълната  гама от навесни обращателни плугове, продълбочители и пневматични и механични сеялки за сеитба на есенни култури.

FARESIN - Лидерът при телескопичните товарачи

Несъмнено това е изборът на модерните земеделци днес.

Вече 10 години телескопичният товарач  FARESIN 7.30 AGRI е незаменим помощник на земеделците в България. С двигател New Holland 130 к.с., обновена нова King Cab кабина, завидните 7.8 м височина на повдигане и невероятно изгодните промоции на ИНОВЕКС Груп, Faresin e избора на модерния земеделец.

Към опционното оборудване на този модел се предлага VPSE Vario трансмисия , гарантираща най-голяма мощност и нисък разход на гориво в своя клас, заедно с двигател DEUTZ TIER4 и Load Sensing хидравлична система с помпа 190л/мин.

FARESIN специализира в производството на телескопични товарачи и фуражни миксери от 1973г. През 1989г. компанията представя и  първият модел фуражен миксер MASTER, koйто и до днес е в продуктовата гама на компанията. Faresin произвежда пълна гама  самоходни, прикачни и стационарни фуражни миксери, предназначени за малки и големи животновъдни стопанства.

 

BERTI Истинския хит на сезона

Световноизвестния N1 производител на шредери, мулчери и косачки BERTI стартира изключително успешно партньорство в България с  ИНОВЕКС Груп. От италианската компания споделят, че са изключително горди с избора си на партньор за България, който успя само за 8 месеца да достави и пусне в експлоатация над 70 продукта с марка Berti.

Шредерите и мулчери BERTI се отличават с изключително висока производителност и здравина на конструкцията, а огромната гама от модели задоволява нуждите на всяко стопанство.

Горската серия мулчери BERTI няма аналог. Разполага с модели с единична и двойна трансмисия, работна ширина от 140 см до 250 см и патентована подредба на работните органи за оптимална и бърза работа.

По време на изложението Бата Агро 2014 клиентите на ИНОВЕКС Груп ще получат специални условия и за пълната гама ремаркета FARMIX, пръскачки RIMECO, поливни системи RM, както и балопресите WOLAGRI.Всички новини »