INOVEX
Новини
ИНОВЕКС посети фабриките на Rimeco и Berti ИНОВЕКС посети фабриките на Rimeco и Berti
07.05.2014

ИНОВЕКС посети и фабриката на Rimeco- италианскят производител на прикачни, навесни и самоходни пръскачки.

От февруари 2014 год. ИНОВЕКС Груп е официален представител на италианската марка RIMECO, като на Международна селскостопанска изложба АГРА 2014 в град Пловдив, представи и за първи път на българският пазар модел прикачна пръскачка RIMECO.

Създадена 1977 година, италианската компания не спира да разширява  своята дейност, като  днес тя разполага с пълна гама навесни, прикачни и самоходни пръскачки с обем на резервоара от 100 до 5200 литра и дължина на раменете от 12 до 42 метра, с различни конфигурации и управление.


ИНОВЕКС проследи отблизо производственият процес на своят партньор BERTI.

Оторизираният дилър на италианският производител за мулчери и шредери BERTI за България ИНОВЕКС Груп, премина продуктово и техническо обучение на пълната гама предлагани продукти с марката BERTI, като имаше и възможността да проследи от близо пълният производствен процес във фабриката на световноизвестният бранд, намираща се в Калдаро, Италия.

С над 40 годишна история и гама от мулчери и шредери с над 250 модела, специализирани изцяло за нуждите на селскотостопанство, като се започне от модели 1 метър работна ширина за трактори с мощност от 15к.с, до модели с 6 метра работна  ширина за трактори от 200к.с., БERTI  печели репутацията за надеждност, издръжливост и отлична производителност.Всички новини »