INOVEX
Новини
ИНОВЕКС Груп достави за нуждите на общинското дружество ВКТВ Велинград, комбиниран багер-товарач New Holland ИНОВЕКС Груп достави за нуждите на общинското дружество ВКТВ Велинград, комбиниран багер-товарач New Holland
22.02.2013

На 18.02.2013год. ИНОВЕКС Груп достави за нуждите на общинското дружество ВКТВ Велинград, комбиниран багер-товарач с марка New Holland.

Пред представителите на общинския съвет и ръководствата на дружествата ВКТВ и ИНОВЕКС, комбинирания багер-товарач бе осветен и официално връчен от кмета на гр. Велинград г-н Лебанов.

След разтрогнатият договор за съвместна дейност с частното дружество Евровод комерс къмпани, общинската фирма ВКТВ поема управлението на водопроводната и канализационна мрежа на  гр. Велинград и останалите населени места в общината.
За поддържката на водоснабдителните и канализационните мрежи на обслужваната територия с обща площ 803,2 кв.км., състояща се от 24 населени места и приблизително население 43655 души, от този месец вече ще се експлотира новата машина на дружеството.

Комбинирания багер-товарач New Holland, модел B110 разполага с високи работни показатели, осигуряващи най-добра комбинирана производителност на челен товарач и верижен багер.      Този модел комбинирана машина позволява повдигането на 3,2тона на височина от 3,5м. и дълбочина на копане до 5,8м, с обхват на багерната уредба от 7м.

Управителят на ВКТВ Велинград г-н Борис Голомехов коментира тази придобивка като един добър избор, който ще спомогне за намаление на разходите за гориво, но на база на увеличение на обема на работа.

снимки от събитето може да разглдате тук:                                                                                                     Всички новини »