INOVEX
Новини
ИНОВЕКС представи за първи път на българския пазар пълната гама продукти на марката FARESIN ИНОВЕКС представи за първи път на българския пазар пълната гама продукти на марката FARESIN
03.05.2013

ИНОВЕКС Груп представи пълната гама продукти на дългогодишния си партньор FARESIN - световно известен производител на строителна и земеделска техника.

По-известни на българския пазар несъмнено са телескопичните товарачи Faresin Handlers, продавани успешно от ИНОВЕКС от 2005 г.

Те са познати на българския пазар като мощни, надеждни и безопасни машини. Италианската марка не спира да внедрява нови и иновативни технологии в производството си на телескопични товарачи, което я запазва на конкурентна позиция сред най-добрите световни марки.

Телескопичните товарачи Faresin са изключително разнообразни, гъвкави и многофункционални с различни възможности по отношение на товароподемност, височина на повдигане на товара, и с широка гама на приложения. Високите показатели при височина на повдигане, прецизност при транспортиране, подемна сила и обсег на действие, позволяват ефикасна работа в земеделието като: грижа за животните, прибиране на реколтата, товарене и разтоварване при животновъдни ферми и зърнобази.

Гамата от модели включва различни конфигурации и функции с височина на повдигане от 6 до 22 метра и товароподемност от 2 до 7 тона, с възможност за High Speed версия, позволяваща транспортна скорост до 40км/час и ТR версия, която превръща телехендлера в заместител на трактора при теглене на ремаркета до 20 тона. За максимална прецизност при маневриране всеки един от моделите е оборудван с хидростатична трансмисия и джойстик, управляващ всички функции на товарача.

Широката гама от оборудване включва различни видове кофи, палетни вилици и щипки за бали, осигуряващи голям производствен капацитет в динамиката на ежедневната работа с телескопичните товарачи Faresin.

Серията за земеделско оборудване на Faresin включва пълна гама от самотоварещи, транспортиращи, смесващи и раздаващи фуражите миксери, предназначени за малки и големи животновъдни стопанства, гарантиращи надеждни и издръжливи машини със способността да се справят с всички видове бали и фураж.

В зависимост от нуждите на отделното стопанство, клиентът има възможност да избере между прикачен, стационарен или самоходен миксер; с хоризонтална или вертикална система и избор от един, два или три шнека; със съответния подходящ максимален обем.

Прикачните вертикални миксери с три шнека модел Magnum са сред най-предпочитаните от по-големите ферми, поради лесното обработване на цели бали, без да се налага предварителното им нарязване, докато при ферми с по-малък брой добитък с преобладаващо участие на обемисти фуражи като силажи, сено, слама и др. се предпочитат хоризонталните системи или вертикални с един шнек като модел Rambo.

Самоходният вариант на миксерите ги прави по-гъвкави и с по-лесна експлоатация, изпълняващи важни функции във фермите като подменяне на сламеното легло на животните и едновременното разпределение на силаж за хранене.

Лидер при самоходните вертикални машини TMR е моделът Leader , който вече е достъпен в нова версия с подобрени технически параметри, осигуряващи вместимост от 9м3 до 28м3 с избор на един или два шнека. Акцентът при новостите на модела е структурното решение за кабината - KingCab, което предоставя комфорт, безопасност и по-голяма видимост на оператора.

С най-новия си модел хоризонтален самоходен миксер Pioneer, Faresin Industries обединява високи показатели като същевременно гарантира по-малки загуби, по-малко износване и по-дълъг живот на машината. Pioneer разполага с два странични шнека, намиращи се в дъното на миксера; осигуряваща бързото зареждане на резервоара, а посредством предните фрези се гарантират балансирани дажби. Въпреки големите си размери 8800х2000х2480мм новият модел на Faresin e достатъчно лесен за маневриране, ускоряващ до 40км/час посредством 4-степенната скоростна кутия (две маханични и две хидростатични предавки).Всички новини »