Земеделски дронове ТopXGun от ИНОВЕКС Груп

Земеделски дронове ТopXGun от ИНОВЕКС Груп

В началото на Юли 2023 ИНОВЕКС Груп подписа ексклузивен дилърски договор с един от водещите производители на земеделски дронове -TopXGun Robotics. ИНОВЕКС Груп ще дистрибутира пълната гама от земеделски дронове TopXGun на пазарите в България, Румъния, Сърбия и Северна Македония.

Създадена преди близо 10 години, TopXGun Robotics е сред водещите производители на земеделски дронове. Компанията е специализирана в разработки на системи за летателен контрол, като има над 200 патента и е водещ доставчик в UAV бранша. Земеделските дронове серия FP са 4-то технологично поколение, след успешните серии Т, F и TG. Топ модела FP400 е особено интересен за земеделските стопанства поради своят 38 литров резервоар за пръскане и полетно време достатъчно за изпръскване на целия резервоар и при минимална доза на пръскане.

По време на предстоящото издание на Ден на полето в гр. Добрич от 25 до 27-ми юли, ИНОВЕКС Груп ще представи новото партньорство с компанията TopXGun Robotics, като посетителите ще имат възможност да тестват най-новият модел на TopXgun - Земеделски дрон FP400.

ПАРТНЬОРИ