Хедери за царевица DIAMANT

Хедери за царевица DIAMANT

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН И СУПЕР НАДЕЖДНОСТ

Новите изключително здрави полимерни конуси бележат нов пробив в историята на хедерите CAPELLO. Удължената и извита конструкция гарантира постоянния поток към комбайна, при всякакви условия на полето, Това прави прибирането на реколтата бързо и лесно - надхвърлящо всички очаквания.

Всички конуси и капаци могат да бъдат свалени с няколко лесни стъпки, без да са необходими гаечни ключове или други инструменти - само ръце - което прави машината удобна за бързао почистване.

За да работи безопасно и възможно най-близо до земята, CAPELLO проектира система против удари, с автоматично освобождаване на съединителя на реда при удар, като по този начин предпазва целия хедер от повреда

ОГРОМНА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

Минималната височина на срез е ненадмината благодарение ексклузивния дизайн на раздробителя и специалната форма на хедера. Супер производителния и мощен раздробител на DIAMANT с два ножа на ред гарантира отлично раздробяване и префектното равномерно разпръскване на разстителните остатъци.

Полето ожънато с хедер CAPELLO винаги се разпознава лесно, а последващите обработки са максимално улеснени.

Голямата мощност на раздробителя,oлекотената и същевременно още по-здрава конструкция, специалната форма на хедера и първокласните компоненти допълнително разгръщат възможностите на всеки комбайн, като намаляват значително разхода на гориво !

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Модел Ширина (м.) Тип Редове Максимална ширина (м.) Ширина на рязане (м.) Разстояние между редовете
Diamant 12 Сгъваем 12 12 4350 45 – 100

CAPELLO Diamant в действие

Нищо не е оставено на случайността, дори и боята: всички продукти на CAPELLO са покрити с най -строгите ISO стандарти в системите за електростатично прахово боядисване и преминават най -строгите тестове.

Качеството на продукта се гарантира от марка на компанията, призната в цял свят за надеждността и производителността на своите продукти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


ПАРТНЬОРИ